Cavello: hoog kwalitatieve heren ondermode

Cavello: hoog kwalitatieve heren ondermode

Cavello: hoog kwalitatieve heren ondermode

Cavello boxershorts is een Nederlands bedrijf dat opgericht is in 1992. Cavello ontwerpt en produceert boxershorts van hoogwaardige kwaliteit. Deze boxers zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook mooi en hebben een hoog draagcomfort. Cavello staat namelijk ook voor stoer, exclusief en mannelijk. Hoewel de kernwaarden van dit bedrijf nog steeds gelijk zijn, is er in het assortiment redelijk wat gewijzigd. Voorheen stond het merk namelijk bekend om haar kleurrijke trainingspakken. Later werd dit assortiment aangevuld met accessoires, pantalons en t-shirts. Sinds 2008 verkoopt Cavello hoog kwalitatief ondergoed.

Pasvorm en draagcomfort

Een goede boxer staat goed, maar heeft ook een uiterst goed draagcomfort. Je wilt natuurlijk dat de boxers heerlijk zitten. Het liefste wil je zelfs dat je niet eens voelt dat je een boxer draagt. Cavello speelt hier goed op in. Cavello staat namelijk voor een hoog draagcomfort. De boxers zitten dan ook heerlijk. Dit komt mede door de brede band van de boxers. Deze band zorgt tevens voor een stoere en mannelijke uitstraling. De band is op zo’n manier gemaakt dat deze ook niet omslaat, waardoor de boxer altijd lekker zit. Tevens hebben de boxers een wat langer pijpje, dit zorgt ervoor dat het beter blijft zitten en de pijpen niet omhoog kruipen. De naden van het ondergoed zijn geslagen en genageld. Dit houdt in dat er geen gaatjes ontstaan op drukpunten. Zo blijft je boxer langer mooi.

Verschillende soorten boxers
Cavello heeft verschillende soorten boxers in het assortiment. Zo zijn de boxers verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints. Of je nu op zoek bent naar een grijze, paarse, rode, oranje, blauwe of een zwarte boxer, je kan bij Cavello terecht. Ook heeft Cavello niet alleen boxers met prints. Ook wanneer je liever een effen exemplaar wilt hebben ben je bij Cavello aan het juiste adres. De boxers zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Zo is er voor alle mannen wel een geschikt exemplaar te vinden. Het fijne is ook dat je de boxers online kunt bestellen. Zo heeft Cavello een eigen webshop met de nieuwste boxershorts.

admin

Uncategorized

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~
shares