Special mama, Leuke jurken maat 44

Special mama, Leuke jurken maat 44

Special mama, Leuke jurken maat 44

Helaas ben ik niet gezegend met maatje 36. Ik heb maat 44 en kan hier soms ontzettend van balen. Overgewicht is iets dat veel voorkomt in onze familie. Inmiddels heb ik me hier bij neer gelegd, want ik voel me gewoon prettig en ik weet dat ik gezond leef. Echter waar ik soms wel van baal is het kopen van kleding. Dit is altijd een hele opgave. Veelal kan ik niet slagen in reguliere winkels, omdat ze mijn maat gewoonweg niet hebben. De winkels die gespecialiseerd zijn in het verkopen van grote maten kleding vind ik ook niet echt wat. Vaak is die kleding oubollig en saai. Ik weet dat ik een maatje meer heb, maar dat betekend niet dat ik er niet volgens de laatste trends bij wil lopen. En het ergste vind ik het kopen van jurken. Ik ben gek op jurken, maar ik kom zelden mooie en kwalitatief goede jurken tegen in maat 44.

Toch gevonden

Ongeveer een maand of twee geleden wees een goede vrienden me op X-two Fashion. Dit is een kledingzaak die zich richt op dames met een maatje meer. Ik was behoorlijk huiverig en dacht dat het weer zo’n winkel zou zijn die alleen maar saaie en duffe kleding verkoopt. Gelukkig zat ik er helemaal naast. X-two Fashion heeft namelijk super veel leuke kleding en ook nog eens volgens de laatste trends. Ze hebben een heel groot aanbod met kleding in grote maten.

Jurken bestellen

Ik heb eerst één jurk besteld om te kijken of het materiaal en de kwaliteit mij aan zou staan. Toen ik de jurk in huis kreeg en deze had gepast was ik gelijk om. De jurk was precies zoals ik had verwacht en de kwaliteit was erg goed. Ik ben gelijk weer achter de computer gaan zitten om nog een paar leuke jurken maat 44 te bestellen. Inmiddels koop ik bijna al mijn kleding via X-two. Deze winkel is echt een aanrader voor dames met een maatje meer die er toch volgens de laatste trends bij willen lopen.

admin

Uncategorized

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~
shares